Ga naar de inhoud

geniet, dans,

schitter en straal

Coaching voor professionals

Ik hou ervan mezelf te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk gebied. Graag deel ik mijn kennis met mijn collega (kinder)coaches en andere jeugdprofessionals.

 

 

Workshop Schatgravers

Voor alle professionals die met kinderen en ouders werken: Ben jij op zoek naar een praktisch spel die de krachten en kwaliteiten in de kinderen naar boven haalt? Zoek je een waardevolle manier om te verbinden binnen gezinnen? En…. wil je je eigen schatten ontdekken en deze nog meer inzetten tijdens je werk?

Dan is de Workshop Schatgravers “Laat je schatten stralen” echt iets voor jou!

In mijn fijne praktijk aan de rand van Sint-Annaland, laat ik je, als licentietrainer en grote fan van Schatgravers, graag kennis maken tijdens de workshop met dit gezellige,verbindende en inzichtgevende spel. 

Wat is het nou eigenlijk? Hoe werkt het? Hoe zet je het in tijdens je werk met kinderen en/of hun ouders? En al jouw vragen zullen beantwoord worden, je zult versteld staan hoe veelzijdig Schatgravers is.

Ook staan we stil bij je eigen schatten want daar mag zeker aandacht voor zijn. En dat doen we natuurlijk door te gaan ervaren wat Schatgravers is en vooral wat het met je doet. Want door je eigen schatten te kennen, te ontdekken wordt je je (nog) bewuster van je eigen krachten, talenten en ga je steeds meer stralen. En kun je ook anderen laten stralen…

Je gaat zeker te weten weer naar huis vol ideeën, inspiratie en een grote lach!

Workshop Stralen met Kompasvinder

De workshop Stralen met KompasVinder is een workshop voor professionals met natuurlijk een Stralend tintje! 

KompasVinder is een richtinggevend, rakend en verhelderend spel, ontwikkeld door Matty en Greetje van Schatgravers. Schatgravers is al een paar jaar een van mijn favorieten in mijn praktijk maar KompasVinder staat nu ook hoog op het lijstje van in te zetten tools tijdens sessies met ouders en (jong)volwassenen. 

Tijdens deze dag ga je de werking van het spel ervaren, je wordt geraakt en geprikkeld.

Naast het ontdekken van de vele manieren om het spel in te zetten en wat het je cliënten kan brengen,  krijg je ook de kans om eigen kompas te vinden. Wat gaat jouw richting geven op een vraag die je hebt? Het kan op werkgebied maar zeker ook op persoonlijk gebied.

Want als jezelf straalt, laat je anderen ook stralen!

Tarieven

Workshop Laat je schatten stralen!               € 145,20

Workshop Stralen met Kompasvinder!          € 145,20