Ga naar de inhoud

Over mij

Hallo, mijn naam is Jacomina

Ik ben een trotse moeder van 2 meiden en 1 jongen. Mooie, gevoelige kinderen die ieder op hun eigen wijze door het leven gaan en mogen zijn wie ze zijn.

Al van jongs af aan voel ik me aangetrokken tot kinderen, ik wil in contact komen, ze begrijpen en helpen. Ik geniet van hun blijheid, onbevangenheid en hun nieuwsgierigheid maar voel ook aan als het niet zo lekker gaat, ze gekwetst of beschadigd zijn. Ik wil dat ze zich gezien, begrepen en erkend voelen zodat ze hun talenten kunnen ontdekken en zijn wie ze werkelijk zijn.

Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening met als differentiatie Hometraining, ben ik met veel enthousiasme als pedagogisch medewerker op een MKD (multi-disciplinair kinderdagcentrum) begonnen. Ik heb hier jarenlange ervaring opgedaan in het begeleiden en behandelen van kinderen en hun ouders waarbij ik vooral achter het gedrag kijk en invoelend, duidelijk en positief ben in het contact met hen.

1 september 2015 ben ik mijn eigen praktijk gestart: Straal kindercoaching.

En na de basis- en masteropleiding, de weg naar meesterschap bij de Magie van kindercoaching, kan ik nu als kindercoach mijn passie voor het werken met kinderen en hun ouders nog meer aanspreken. Ik loop graag een poosje met ze mee, totdat ze (weer) stralend hun eigen weg gaan.

Inmiddels is de naam van de praktijk veranderd in Coachpraktijk Straal omdat ik naast Kindercoaching ook Straalcoaching en Workshops bied.